Mogelijkheden

Welke 30-minutentrainingen zijn er?


30-minuten-cirquit

Dit is de basistraining voor zowel conditie als spierversteviging. Dit zijn in totaal 13 oefeningen, waarbij u doorschuift op vaste momenten aan de hand van een stoplicht. Geen wachttijden dus!

30-minuten-spinningles

U hoeft alleen uw eigen koptelefoon mee te nemen en u kunt zonder afspraak beginnen met een half uur virtuele spinning. Laat u meenemen naar de Mont Ventoux, de Alpe d'huez of fiets lekker een half uurtje op Mallorca!

30-minuten-functionele-training

Dit is een veel geziene training bij sportcentra van nu. Werk op een aparte mat aan uw core stabilitiy, doe rek-en-strek-oefeningen, of doe aparte buikspier- of rug-oefeningen. Een personal trainer helpt u graag!

Fitness in 30 minuten, dat kan toch niet?

Onderzoek wijst uit dat als u meerdere keren in de week een half uur sport, u sneller vooruitgang boekt. Bovendien blijkt dat het makkelijker in te plannen is als de training maar een half uurtje duurt. Dat merken wij ook dagelijks bij onze 123 FIT-leden. Wij adviseren minimaal 2 keer per 10 dagen te sporten maar vaker mag natuurlijk. 123 FIT geeft u nu de mogelijkheid om effectief te sporten in weinig tijd.

Een slanke buik met Belly Attack

Veel mensen zoeken in google op “Afvallen buik” . Helaas wordt de oplossing niet vaak gevonden. Of het is een ongezond crashdieet, of een wonderpil. En helaas zijn die pillen nog fabeltjes. Wat wel werkt? Belly Attack bij 123 FIT in Lanaken, Maastricht en Valkenburg. Dat is de uitkomst! De Belly Attack geeft infra-rood dieptewarmte af aan de buikzone. Wij werken er al jaren mee en de resultaten zeggen genoeg: gemiddeld verliezen de dames en heren die sporten bij 123 FIT met de Belly Attack 2 kledingmaten in slechts 4 weken!


Hoe werkt een Belly Attack?

Met infrarode dieptewarmte is het mogelijk om tot diep in het lichaam voor warmte te zorgen. Hierdoor verwijden de bloedhaarvaatjes wat resulteert in een betere bloedcirculatie. Ook het metabolisme van de weefsels en cellen wordt geactiveerd. Meteen worden ook de afvalstoffen beter uit het lichaam afgevoerd.

We hebben twee mogelijkheden:

• Leden betalen slechts 24,00 euro voor 4 weken (12x Belly Attack).

• Niet-leden betalen 69,00 euro voor 4 weken (Blijft u achteraf lid van 123 FIT, dan hoeft u geen inschrijvingsgeld meer te betalen).

Zonnebank

Een bruine teint krijgt u ook bij 123 FIT Lanaken, voor slechts 0,50 euro per minuut.